Läger


 Lägret 2021 blir tyvärr inställt.

Vi ser istället fram emot lägret år 2022, då vi träffas i Vadstena 4-7 augusti.


        Tro och Ljus-läger


Varje sommar åker våra fem grupper på ett gemensamt sommarläger. De senaste åren har lägret  varit  förlagt till folkhögskolan i Vadstena. Skolan  ligger fint alldeles vid Vätterns strand.


Våra läger brukar vara innehållsrika. Vi sjunger gärna och mycket. Vi leker och har OS, dvs olika tävlingsgrenar som att kasta prick, kasta boll i hink, stafett mm.


Varje morgon och kväll har vi gemensam andakt, och vi firar också mässa tillsammans. Ofta illustrerar några deltagare en bibeltext med hjälp av en mim, dvs ett enkelt drama.


På lördagkvällen har vi fest. Då äter vi god mat och de som vill underhåller med sång, spel och diktläsning. Flobys marimbaorkester, Farira Marimba, brukar också ha en given plats denna kväll, då de spelar afrikanska rytmer som vi får dansa till. Vi avslutar kvällen med disco. Festen är naturligtvis en höjdpunkt som vi alla ser fram emot.


Mellan programpunkterna passar vi på att ta ett dopp i Vättern, och att se oss om i den fina medeltidsstaden Vadstena och dess omgivningar.

Fantastisk trolleriföreställning med Magic Kjell på lägret 2019