Läger

 

Tro och Ljus

 

Tro och Ljus-läger

 

Varje sommar åker våra fem grupper på ett gemensamt sommarläger. De senaste åren har lägret varit förlagt till folkhögskolan i Vadstena. Skolan ligger fint alldeles vid Vätterns strand.

 

Våra läger brukar vara innehållsrika. Vi sjunger gärna och mycket. Vi leker och har OS, dvs olika tävlingsgrenar som att kasta prick, kasta boll i hink, stafett mm.

 

Varje morgon och kväll har vi gemensam andakt, och vi firar också mässa tillsammans. Ofta illustrerar några deltagare en bibeltext med hjälp av en mim, dvs ett enkelt drama.

 

På lördagkvällen har vi fest. Då äter vi god mat och de som vill underhåller med sång, spel och diktläsning. Flobys marimbaorkester, Farira Marimba, brukar också ha en given plats denna kväll, då de spelar afrikanska rytmer som vi får dansa till. Vi avslutar kvällen med disco. Festen är naturligtvis en höjdpunkt som vi alla ser fram emot.

 

Mellan programpunkterna passar vi på att ta ett dopp i Vättern, och att se oss om i den fina medeltidsstaden Vadstena och dess omgivningar.

 

Nästa sommarläger i Vadstena blir

den 25-28 juli 2019

och för säkerhets skull har

vi också redan bokat 31 juli-2 augusti 2020!

 

Välkomna!